Nikde nie je napísané, že medovníky sa môžu piecť len na Vianoce a že parížske rožteky nie sú vianočný dezert. Upečte si ho spolu s porotkyňou súťaže Pečie celé Slovensko PETROU TÓTHOVOU. K tomu ponúka pár rád tým, čo sa hlásia do nového ročníka súťaže.
Aký bol tretí ročník Pečie celé Slovensko? Odhadli ste už pri vstupných pohovoroch favoritov, ktorí to dotiahli najďalej?
Odhadla, ale rovnako ako minulú sezónu, ani teraz sa nedalo odhadnúť, kto to naozaj vyhrá. (Víťazkou sa napokon stala Tímea Strnálová, pozn. red. ) Mnohí ľudia boli prekvapení, že mali naozaj silného favorita a nedotiahol to až na prvé miesto.
Prečo?
Žiaľ, tentokrát ostatní boli lepší.
Už pred niekoľkými týždňami RTVS ohlásila ďalší ročník a otvorila prihlasovanie pre súťažiacich. Na čo si majú dávať pozor, aby uspeli pri pohovoroch?

Dôležitá je príprava. Tak, ako sa ukazuje v súťaži, kto sa tomu naozaj venoval, kto si niečo veľakrát vyskúšal, to platí aj pri pohovore. Mali by ste mať už niečo odpečené, ale mali by ste vedieť robiť aj iné veci ako len tie, ktoré máte v obľube.
Na druhej strane by som kandidátom radila, aby si na pohovor, kde treba priniesť napečené niečo slané a niečo sladké, vybrali niečo, čo im naozaj dobre ide. Ale že fakt ide. Lebo ak si vyberú niečo trendy, môžu priniesť nepodarok.
Stane sa, že príde niekto, kto vôbec nevie piecť a fatálne neodhadne svoje schopnosti a možnosti?